Tuinen | Miele Nederland B.V. , De Limiet 2, 4131 NR Vianen

Deze tuin is te bezoeken op vrijdag 13 en zaterdag 14 juni van 10.30-16.30 uur.

Miele Inspirience Centre te Vianen
Het hoofdkantoor van Miele is in 2008 getransformeerd van Distributiecentrum tot Consumenten Informatie Centrum, oftewel het ‘Miele Insperience Centre’. Kwaliteit, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid, design en functionaliteit staan voorop in het ontwerp voor het gehele terrein.

GRASVELD heeft de buitenruimte als een tuin ingericht waar consument en medewerker in een prettige, intieme groene ruimte kunnen verblijven. Hierbij ervaart men de wisselingen in seizoen door gebruik te maken van kleur en bladtexturen en duidelijke winterkenmerken. Diverse zitplaatsen maken het mogelijk om optimaal te kunnen genieten van de buitenruimten.

Het toepassen van water is om het geluid afkomstig van de A2 te beperken en het duurzame karakter te benadrukken van het bufferen van hemelwater en als spaarbekken voor de brandweer.

De dagelijkse bezoeker parkeert op de grote, groene parkeerplaats die op duurzame wij ze is ingericht. Water wordt op eigen terrein gebufferd door opvang van het hemelwaterin de grote vijver. Het gebruik van stromend wateren fonteinen reduceert de geluidsoverlast van het drukke autoverkeer van de naastgelegen snelweg A2.

Op vrijdag 13 juni zijn medewerkers van Hoveniersbedrijf André Dank in de tuin aan het werk. Op zaterdag 14 juni om 11.00 uur leidt Mieneke ter Horst geïntersseerde bezoekers rond door de tuin. Mieneke ter Horst is werkzaam bij Maarten Grasveld en heeft meegewerkt aan het ontwerpplan voor de tuin van Miele. Zij is ook verantwoordelijk voor het beplantingsplan.

Tijdens de tuinenroute biedt Miele u tussen half 11 en half 5 een heerlijk kopje koffie of thee aan in het Miele Inspirience Centre, ingang De Limiet 2.

Parkeren auto: Op de Laanakkerweg 2 in Vianen. Dit is het parkeerterrein met de rode paraplu bakken, evenwijdig aan de A2. Hier vandaan loopt u zo naar de tuin toe.
Parkeren fiets: Op de Lanakkerweg 2 of bij de fietsbeugels bij de hoofdingang.

www.miele.nl

www.grasveld.com


 
   
 
Klik op de afbeelding voor een grotere afbeelding.
 
 
  Open Tuinenroute Vianen 2016